Trafic.ro

duminică, 4 iulie 2010

Boc, roşiile, ouăle şi digurile (care nu sunt)


În loc de tradiţionala pâine şi tradiţionala sare, locuitorii României încep să îi primească pe guvernanţi cu ouă şi roşii. Emil Boc a fost vânat (cum citim pe realitatea.net) de câţiva membri ai PNŢCD, cu ouă şi roşii, la Galaţi. Exasperarea, firească, a populaţiei începe să se manifeste şi în acest fel. Mai grav mi se pare altceva, un fapt relatat de ziarul Cotidianul: banii pe care guvernul Tăriceanu îi alocase pentru indiguiri au fost, pur şi simplu, redirecţionaţi de guvernul Boc spre pomeni electorale (săli de sport cu dedicaţie etc). Aşa că furia oamenilor are de ce să se îndrepte spre guvernul condus de Emil Boc, ale cărui iniţiative par lipsite tot mai mult de viziune, de inspiraţie, de eficacitate.

Un comentariu:

  1. Încercaţi să vedeţi mai departe de aparenţa evenimentului de la Galaţi. V-ar putea fi de folos anumite date:

    1. Nelu Furtună, autorul atacului cu roşii de la Galaţi, precum şi celelalte două persoane, l-au sprijinit la alegerile din noiembrie 2009 pe Traian Băsescu făcând parte din gruparea Miluţ-Pavelescu din PNŢCD.

    2. De puţine zile Traian Băsescu, dar mai ales acoliţii lui, atacă guvernul Boc din toate unghiurile, încercând jocul de-a PDL-istul bun şi PDL-istul rău.

    3. Gruparea Pavelescu din PNŢCD este în căutare disperată de popularitate şi de participanţi la aşa-zisul congres din 17 iulie.

    Acestea ar fi doar câteva aspecte care dau un cu totul alt înţeles evenimentului. Oricum, dacă oamenii simpli îşi pot permite să arunce cu ouă, roşii, etc. în politicieni, dacă cei ce se afirmă a fi politicieni fac asta, sunt penibili.

    RăspundețiȘtergere

Ce mai face România?!

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate