Trafic.ro

sâmbătă, 10 iulie 2010

Cât mai stă UDMR la guvernare?



Liderii UDMR par să se fi săturat de guvernare alături de PDL. Cel puţin asta reiese dintr-o scrisoare pe care György Frunda a trimis-o colegilor săi de partid, adunaţi în şedinţa CRU: "Conducerea UDMR, de la intrarea în Guvern, a avut mai multe decizii proaste care au contribuit la situaţia din comunitatea noastră. Scăderea pensiilor a fost anticonstituţională şi, totuşi, colegii mei au sprijinit initiaţiva Guvernului Boc. Se pare că uşor ne aliniem aşteptărilor PDL. Decizia a fost greşită şi a fost prezentată de Curtea Constituţională. Când ni s-a cerut sa îl demită pe preşedintele Senatului, Mircea Geoană, ne-am aliniat PDL (...). Decizia noastră cea mai proastă a fost aportul la creşterea TVA şi scăderea salariilor". Contactat telefonic, Frunda a declarat că, dacă până în toamnă nu se revine asupra unor decizii, consideră că UDMR ar trebui să iasă de la guvernare, potrivit NewsIn. Preşedintele României l-a acuzat recent, în interviul său de la TVR, pe senatorul UDMR că a acţionat contra intereselor României, fiind promotorul modificării Legii ANI într-o formă în care Agenţia Naţională de Integritate nu mai are prea multe atribuţii.

Un comentariu:

  1. Echipa Site-Brasov realizeaza site-uri profesionale cu preturi incepand de la 99 RON. Avand o experienta de peste 5 ani in domeniu, webdesigneri nostrii va ofera garantia unui site bine facut. Noi va facem site-ul si il aducem printre primele pozitii in cautarile de pe Google, Yahoo, Bing,AOL etc.

    Pentru cei ce au deja un site, prin serviciile noastre de SEO optimizam site-ul dorit astfel incat numarul de vizitatori sau de potentiali cumparatori poate creste cu peste 25-30%.

    NEW! Acum va punem blogul pe domeniu .com .net .org .biz sau .info la cele mai mici preturi!

    Contact la www.site-brasov.blogspot.com sau la adresa de e-mail site_brasov@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Ce mai face România?!

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate