Trafic.ro

sâmbătă, 27 octombrie 2012

Mafia lui Băsescu şi stenogramele lui Blejnar

 
Se ştie că Traian Băsescu şi-a construit un sistem mafiot de conducere şi distrugere sistematică a României, prin câteva instituţii pe care şi le-a subordonat cu abilitate şi pe care le controlează, încă, fără greş. Dacă subordonarea justiţiei s-a făcut prin controlul DNA, al Parchetului general şi al CCR, subordonarea economiei şi a finanţelor a fost întreprinsă prin ANAF. Prin toate aceste instituţii, la care se adaugă serviciile de informaţii, Traian Băsescu a avut pârghii de supraveghere, de control, dar şi de sancţionare şi şantaj asupra întregii clase politice româneşti. Prin aceste pârghii de putere şi represiune şi-a creat Băsescu majoritatea parlamentară rezultată în urma trădărilor şi traseismelor ce au dus la crearea UNPR, prin ele au fost aduşi la ordine miniştri, parlamentari, aliaţi sau duşmani. Stenogramele lui Blejnar, ieşite de curând la iveală, cel mai probabil, prin "defectarea" unor structuri informative care l-au trădat pe Băsescu, dovedesc limpede sistemul şi structurile mafiote care au funcţionat la noi, cu complicitatea şi sub conducerea preşedintelui României. Comunisto-securistul care a condamnat de formă comunismul, mafiotul corupt care lupta atât de aprig împotriva "băieţilor deştepţi", e vorba de Traian Băsescu, şi-a arătat, în aceste stenograme, adevăratul lui chip diabolic, adevărata putere malefică, după cum Blejnar a divulgat, prin reţeaua de corupţie pe care o patrona, încrengăturile caracatiţei pedeliste care a împânzit România, ca o cangrenă, în toate domeniile, fie că e vorba de economie, de sănătate, investiţii, educaţie sau cultură.

8 comentarii:

  1. Tara asta a incaput pe mainile cui nu trebuia.

    RăspundețiȘtergere
  2. "adevăratul lui chip diabolic, adevărata putere malefică"...ceea ce face este diabolic, o simtim pe pielea noastra dar puterea nu este nici pe departe a lui. are o intreaga armata care se ocupa de asa ceva. nu este puternic, este o persoana slaba care le permite celor puternici sa l foloseasca. si oricum daca nu ar fi el....sunt destui ca el dispusi sa i ia locul si sa devina intrument de tortura pentru poporul roman.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat de tara asta, ar trebui sa ne unim cu totii sa sa-l conducem spre un viitor cat se poate de stralucit. Nu ar mai trebui sa conteze numele si culoarea partidelor, ar trebui sa conteze doar o singura tinta. Spre aceasta tinta ar trebui sa pornim pe acelasi drum, impreuna, cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cate odata chiar nu inteleg in ce directie se duce tara asta, e pacat ca se intampla asa de multe lucruri negative la noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vom scapa vreodata de acest...om...oare este?

    RăspundețiȘtergere
  6. Basescu a inceput sa si arate adevarata fata acum multa vreme....pe cine reuseste oare sa mai insele de este inca la putere?

    RăspundețiȘtergere

Ce mai face România?!

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate