Trafic.ro

vineri, 2 septembrie 2011

Aurul lui Băsescu


Dacă Băsescu Traian, preşedintele ales prin fraudarea voturilor diasporei, a început să pledeze pentru cauza cianurilor Apusenilor, înseamnă că se-ngroaşă gluma. Comunist ce pledează, de faţadă, cauza anticomunismului, colaborator asiduu al securităţii ce critică nesmintit securitatea, luptător anticorupţie de dragul corupţilor "reevaluaţi", Traian Băsescu s-a lansat mai nou într-o campanie furibundă pentru urgentarea începerii exploatării aurifere de la Roşia Montană. E sigur că şi asupra chiriaşului de la Cotroceni se fac presiuni. E şi mai sigur că Băsescu însuşi are interese personale în chestiunea aurului din Apuseni. Prea e suspectă graba cu care s-a implicat în această campanie, în ciuda opoziţiei consilierului Eckstein-Kovacs sau a obiecţiilor primului-ministru marionetă Emil Boc. Caracterul nociv al argumentelor lui Băsescu reiese cu limpezime din toate declaraţiile emanate până acum, iar minciunile lui aurifere fac parte dintr-unul dintre scenariile sale obişnuite de intoxicare a românilor, care, ce-i drept, aşteaptă cu nerăbdare momenul alegerilor din 2012, pentru a spulbera de pe scena istoriei un partid ineficient şi penal, derizoriu şi nevolnic.

12 comentarii:

  1. atata murdarie pe scena politica romaneasca. pe bune, politicienilor nu le e rau sa fie politicieni? e ca o voma expirata care nu poate fi spalata nici de apa ploii. sincer vazand ce se intampla, imi vine sa nu mai ies niciodata din partidele de pariuri sportive Unibet. mai murdara ca politica romaneasca nu exista nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. e de asteptat ca pana la urma sa se inceapa aceste lucrari la rosia montana, desi exista o gramada de opozitii atat din partea puterii cat si din partea oamenilor care au semnat o gramada de petitii.

    RăspundețiȘtergere
  3. in tara asta pentru mine nimic nu mai e nou....politicienii nostri sunt plini de "mizerie" ca sa nu zic alt cuvant

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca se stia ca pana la urma se vor incepe aceste lucrari la Rosia Montana...

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar daca se semneaza petitii si etc lucrarile incep fara a sa se tine cont...

    RăspundețiȘtergere
  6. Plitica romaneasca e de tot rahatul...scuze ca o spun dar asa este

    RăspundețiȘtergere

Ce mai face România?!

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate