Trafic.ro

joi, 1 iulie 2010

Preşedintele Băsescu - internat în spital?Site-ul pesurse.ro pune în circulaţie un zvon potrivit căruia preşedintele Traian Băsescu ar fi suferit o pareză şi ar fi internat la spitalul Serviciului Român de Informaţii de la Baloteşti (alte surse menţionează UM344 de la Periş). Nu se ştie dacă pareza e totală sau parţială. Ziarul "Tricolorul" de ieri titra la rubrica "Ultima oră", Traian Băsescu se pare că a paralizat complet şi s-ar afla internat la Spitalul Militar . E straniu că Administraţia Prezidenţială nu a emis niciun comunicat, pentru a infirma aceste zvonuri, cu atât mai mult cu cât preşedintele Băsescu nu a fost văzut în public în ultima vreme.

5 comentarii:

 1. trebuie sa tinem cont sa suntem o natie ghinionista! as putea sa ma alatur ipocriziei romanesti si sa zic ca-i doresc presedintelui sanatate, dar nu e deloc asa!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce pula mea te fute pe tine grija, doar n-o să îţi dea preşedintele ţie raportu'...

  Oricum, meriţi doar unul oral.

  RăspundețiȘtergere
 3. Bai,frate, las-o naibii de treaba. De ce ne tot seci cu porcariile tale anti-Basescu.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sper ca s-a acum linistit toata lumea. A intrat la apa mica, impreuna cu Nutzica Udrea, dupa cum era de asteptat. De-acum ambii pot pleca in concediu, probabil tot impreuna.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mda, doua comentarii de postaci pedelisti limitati, si la minte si la scris...

  RăspundețiȘtergere

Ce mai face România?!

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate