Trafic.ro

duminică, 30 mai 2010

Elena Udrea - afaceri murdare


Pe site-ul Inpolitics, sub forma mai multor comentarii, a fost postat un mesaj interesant, despre câteva dintre afacerile necurate ale Elenei Udrea, una din eminenţele cenuşii ale PDL-ului. Redăm mai jos continutul acestor dezvaluiri:

PĂPĂDIA DIN CURTEA SIE, ÎN DECOLTEUL MINISTERULUI DEZVOLTĂRII. REŢEA DE ESCROCI SUB FUSTA MINISTRESEI. ÎNŞELĂTORII ÎN CONSTRUCŢII, PE BANDĂ RULANTĂ. MARCA UDREA! Ministresa de la Turism şi Dezvoltare are, ca întregul Guvern din care face parte, tupeu cât încape (ştiu arabii de la Intercontinental de ce) şi musteşte de minciună.
Cu toate astea, Elena Udrea a spus un mare adevăr în două dintre declaraţiile sale, şi anume: 1. Că se tratează cu ceai de păpădie, 2. Că la unul dintre ministerele pe care le patronează (recte, cel al Dezvoltării), se obişnuieşte ca licitaţiile să fie trucate ori să fie obţinute prin trafic de influenţă. Perfect reale ambele afirmaţii. Pentru că: 1. Îşi tratează lăcomia de bani (ai poporului roman!) cu ajutorul unuia care se laudă că ar fi lucrat prin SIE (iar SIE se laudă că niciodată un terchea-berchea nu ar avea acces la un post în sistem), pe numele său – prea bine cunoscut de presa din Bacău – Păpădie Bogdan, 2. Prin acelaşi Păpădie “de la SIE”, dama din Pleşcoi, a înşelat nu mai puţin de 57 de firme de construcţii cărora, după ce le-a umflat cam 15 miliarde bani gheaţă de căciulă, le-a dat cu flit.
Lăsând gluma la o parte, lucrurile sunt penale. Şi pe care le vom aduce în atenţia cititorilor, dar şi a ministrului de Interne, Vasile Blaga (suntem convinsi ca îl va interesa subiectul): Elena Udrea şi-a dezvoltat o reţea de escroci, ruta Bucureşti – Bacău – Ploieşti, cu ajutorul cărora a dat tunuri peste tunuri din buzunarele unor firme de construcţii. Sub umbrela unor aşa-zise societăţi de consultanţă, Udrea a încasat sume cu multe zerouri de la persoane cărora interpuşii săi – Păpădie Bogdan, Panait Iulia, Marian Depărăţeanu, în fapt trei persoane cu antecedente penale şi specializaţi în deturnări de fonduri şi înşelăciune – le promiteau că le asigură, graţie fustei ministresei ce i-ar fi acoperit pe toţi, câştigarea unor licitaţii cheie şi ultra-bănoase, cu statul român. Dar asta doar în schimbul unui comision consistent, care variază între 1 şi 20 % din valoarea contractului de atribuire si care – ATENŢIE! – a fost virat de păgubiţi în avans, înainte ca licitaţiile în cauză să aibă loc. După ce patronii a 57 de firme de construcţii au virat banii în conturile Elenei Udrea, nu numai că n-au câştigat nicio licitaţie, dar la sediile „consultanţilor” lui Udrea, bate acum vântul: Iulia Panait nu mai e de găsit la firma de consultanţă-fantomă de pe strada Episcopiei nr. 6 Bucureşti (în spatele Ateneului Român), Marian Depărăţeanu (interpusul ministrului Turismului şi al Dezvoltării la firma L&D, cu sediul în Electromagnetica Bucureşti) se face că n-a auzit în viaţa lui de numele Udrea ori Păpădie, deşi a fost înregistrat şi filmat, în propriul birou de la L&D, unde, împreună cu Păpădie au semnat contractele false de consultanţă şi au raportat încasarea comisioanelor, telefonic, Elenei Udrea, iar pe Păpădie Bogdan l-am reperat noi: şi-a mutat biroul de înşelăciuni marca Udrea undeva prin Prahova, cu ajutorul fostului consilier al blondei, ajuns acum şeful Poliţiei Comunitare din Ploieşti. Vom reveni cu documente! Până atunci, îl invităm pe Vasile Blaga să sune la numerele de telefon: 0725.929.140 (Iulia Panait), 0725.892.029 (Bogdan Păpădie), iar dacă posturile telefonice nu mai există, să încerce la Elena Udrea – 0728.041.774. Poate aşa ministresa va scoate din locurile ascunse cu grijă de Păpădie comisioanele unor licitaţii care nu au existat niciodată Sa recapitulam: vazandu-se din nou "ales" Basescu si-a zis: daca au furat ceilalti de ce sa nu fur si eu si s-a pus pe treaba. A furat cat a putut cu consimtamantul lui Isarescu care i-a facilitat celui mai mare hot (care nu apartine poporului Roman) transferul lichiditatilor Romaniei in straintate (in ptrimul rand in Germania). Si-a trecut o buna parte a furaciunilor pe numele buzatei-semidocte, excroacei de notarite si nevestei-calarete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce mai face România?!

Faceți căutări pe acest blog

Persoane interesate